VitaVita Smykker Danmark

I VitaVita Smykker Danmark har vi meget  forskellige samarbejdspartnere. Vi er rigtig glade for dem allesammen og hele tiden kommer der nye til.

Samarbejdspartnere:

Elsebeth Belgsting er keramiker og glaspuster fra Listed på Bornholm. Hun laver det smukkeste glaskunst man kan forestille sig. Elsebeth Belgsting, har lavet de glassten vi bruger i Pure fingerringen med glassten. Elsebeth Belgsting laver alt hendes glas fra bunden, i hånden, lige som vi gør det. Hun er super dygtig er hun.

 ring i sølv, fingerring til kvinder, glassten fra Bornholm, smykker i dansk design, unikke smykker                                                        

Iben Høj er strik-designer fra Kerteminde. Hun er helt fantastisk poetisk i hendes udtryk. Vi har i VitaVita Smykker Danmark et samarbejde med Iben Høj omkring hendes smukke strikophæng på vores sølv. Smukt interiør, hvor Iben Høj bruger rester af garn, der ellers skulle kasseres, i rigtig god tråd med vores bæredygtige tanke. Iben er enormt talentfuld,og hun har skabt sit eget univers af fjerlette designs i strik.

20151023_114932 20151016_181345

Vera er navnet på en fiktiv person, et kunstprojekt, som er skabt af tre kunstnere fra Svendborg. Hendes univers er kvindeligt, stærkt, og genkendeligt for alle kvinder. Hun er en god fortrolig veninde, en hyggetante og en farverig madamme. Vi er stolte over, at være en del af Veras univers med dette fine smykke. Vi er hos VitaVita Smykker Danmark meget stolte over dette samarbejde med disse Sydfynske kunstnere. Brochen/pin sælges enkeltvis og er unika, men kan også købes sammen med den smukke kunstbog om Vera, skrevet af Ann-Kerstina Nielsen, Per Buk og Eva Mai Haugsted.

Vera smykket

raw-havenvedhavet-model vedhæng8havenvedhavet-ring

Palazzo Bove er vores yndlingssted i Italien og Alda og Paolo der ejer Palazzo Bove er vores gode venner fra Lucca i Toscana. Vi afholder flere smykkekurser på deres smukke lille slot; Palazzo Bove og det er også her vi tager til for at få nye ideer og ny energi. Vores olivenblomstringe blev til hernede på Palazzo Bove. På Palazzo Bove tager vi også på blomster og bryllupsmesser. Vi elsker dette særlige sted og byder vores kursister hjerteligt velkommen der. 

armbånd i sølv, armbånd til kvinder, armringe i sølv pure-ringe-model

grace-model2