Hos Vitavita Smykker Danmark har vi et særligt kærligt tilbud til jer der skal holde en polterabend. Vores tilbud til en polterabend giver jer alle en god oplevelse og udbytterig dag som i ikke vil glemme. Vil i give den kommende brud en dag som hun husker med glæde og smil, en dag, hvor jeres venskab og hendes bryllup er i fokus, så vil vi rigtig gerne sørge for at det lige præcis er det der sker på jeres polterabend for jeres veninde, søster, svigerinde: den kommende brud.

For at forklare, baggrunden for dette særlige tilbud, skal i vide, at vi, udover at lave smykker også er behandler og coach.

Behandlinger

Du får en egen alternative behandlingsform til lindring af smerter og behandling af skader. Behandlingen, hjælper med stor succes mennesker med kroniske smerter og har en helt speciel evne til at hjælpe mennesker. Behandlingsformen er en fin blanding af : zoneterapi, massage, acupressur og reflexologi. Wellnessbehandlinger udføres også som er afstressende og afslappende og giver velvære og ny energi.

Coaching

Sisse er uddannet coach og arbejder særligt med særligt sensitive kvinder og unge. Hun har samtaler og gruppeforløb både hjemme og på efterskoler. Desuden tager Sisse ud og fortæller og underviser om unges trivsel for at hjælpe fagfolk med at få et større fokus på dette vigtige område.

Så er det på plads 🙂

Polterabend

Tilbage til jeres polterabend; Dagen starter med at i kommer ned i vores hyggelige værksted. Her skal i alle lave smykker i sølv, først og fremmest til den kommende brud men også til jer.

Vi vil byde jer hjerteligt velkommen med kaffe og te, hjemmebagte boller og hjemmebagt kage, lige fra ovnen.

 

Smykkekursus og behandling

Mens jeg forklarer det i skal lave til jeres brud, kommer hun ud i vores lille klinik og får der en skøn og mild alternativ behandling. Sisse og alle gæsterne går i gang med det sølv halssmykke i sammen skal lave til bruden. Alle får en del af den kæde jeres brud skal få som et evigt minde om denne dag. Kort fortalt skal i alle lave hvert et led til brudekæden og i skal forme dette led helt specielt fra den enkelte til bruden. Udover dette ene led skal i lave to andre led, der skal være identiske med det led i giver jeres brud. Disse to led skal bruges til et sæt smukke øreringe til hver af jer. Altså får i alle et par smukke øreringe med led som det led i laver til bruden.

Når bruden kommer glad tilbage fra behandlingen går hun i gang med samme proces som i er midt i. Hun skal selv lave et led til kæden, blot er hendes større end jeres, ligeså laver hun to led til sine egne øreringe.

Nu giver i bruden det led i hver for sig har skabt, med en fortælling om, hvorfor du har valgt, lige præcis at udforme dette led som du har. I kan se på billederne, hvor forskellige de kan se ud, det er fuldstændigt op til dig, hvordan dit led i kæden skal være. Bruden får leddene en for en og skal selv sammensætte sin kæde, som hun synes er allermest smukt og placere sit eget led i kæden.

 

Vi samler kæden og alle jeres øreringe, polerer disse og sender dem hurtigst muligt til en af jer. I kan så eventuelt bringe smykkerne med til brylluppet som et fælles indslag. Først her ser bruden hvor smuk hendes smykke er blevet og få en helt unik og kærlig gave fra jer alle. Samtidig får i jeres øreringe og kan vælge at bære dem til festen som et symbol på jeres venskab med bruden.

Dagen hos os slutter med en lille seance i vores fine bålhytte hvor i alle får til opgave at give jeres kommende brud nogle gode ønsker og gode råd for brudens bryllup og ægteskab. Vi skåler i et lille glas bobler og nyder dette fine øjeblik.
Her fra Vitavita Smykker Danmark vil vi så ønske jer en fortsat dejlig dag sammen og gå i gang med at samle smykker til jer allesammen.

 

Dagen kan krydres med flere indslag, mindfullness øvelser og sjove samarbejdsøvelser mm, det kan vi sammen finde ud af.

Sådan får i en dag fuld af nærvær og hygge, grin og kreativitet,  kærlige ord sammen med hinanden og den kommende brud. I går herfra med et dejligt minde og en fin forventning om smukke sølvsmykker i selv har lavet, som er på vej til jer.

 

Synes du det her lyder som det rigtige for jer, så kontakt os på tlf. 29 37 95 11, så vil vi glæde os rigtig meget til at se jer.

Dagen her tager ca 4 timer og prisen er 500,- pr. person og selvfølgelig gratis for jeres kommende brud. (Minimum 7 deltagere inkl. bruden)

Mange gode hilsner fra
Sisse Jæger Thrane
Vitavita Smykker Danmark