Stine, Skjern:
Hej Sisse og Ole
Tak for et rigtig godt kursus i sidste weekend, d. 16-17 november.
Jeg lærte så meget og fik en god forståelse for det smukke håndværk. Jeg har taget teknikkerne til mig, og har bestilt mine første værktøjer fra Ravstedshus, som jeg glæder mig meget til kommer, så jeg kan begynde at øve mig i de forskellige teknikker og processer, da jeres kursus virkelig har givet mig blod på tanden til at fortsætte, så tusind tak for det! Jeg vil helt klart overveje at komme igen, da jeg fik en fornemmelse af at kurset er for alle, både nybegyndere og dem der måske har et større projekt, som de skal have gode råd/hjælp og ro til at lave, hvilket virkelig inspirerede mig, da man møder andre, som man kan lærere noget af, eller lade sig inspirere af. Så alt i alt vil jeg gerne sige tak for et rigtig godt kursus, i hyggelige omgivelser og med en god energi, hvor der var plads til læring, men også eksperimentering. Det er et kursus jeg helt klart vil anbefale andre at tage. Så tak.

Karis, Horsens:
Rigtig fint kursus!
Meget inspirerende og jeg har fået udfordret min kreativitet. Det har været super sjovt og hyggeligt. Jeg har følt mig velkommen og inkluderet – og fedt med forskellige niveauer. Alle har været meget hjælpsomme. Tak for nu 🙂

Dea, Odense:
Vi har haft en dejlig weekend med leg og kreativitet. Vi har afprøvet mange forskellige teknikker og fået udvidet kendskab til materialernes mange muligheder. Tak for denne gang.

Finn, Give:
Kære Sisse og Ole
Jeg kom uden forventninger !
Det har været to sjove dage i hyggelige simple omgivelser med en hyggelig stemning.
Tak for en god weekend.

Miriam, Odense:
Tusind tak for et helt igennem inspirerende kursus. Jeg har fået værktøjer med for livet. Skønt endelig at få taget hul på et nyt eventur i mit liv.

Lilly, Ørbæk:
Det har været en rigtig dejlig weekend med gode undervisning og rigtig hyggelig atmosfære.

Anne Sofie og Anne, Århus:
Kære Ole og Sisse
Tak for nogle pragtfulde dage. Anne Sofie og jeg har nydt det meget, og selvom vi er nybegyndere har vi lært en del flot med jeres gode hjælp. Spændende verden.

Anna, Skærbæk:
Kære Sisse og Ole
Skønt at drage herfra med kisten fuld af  – ikke guld – men sølv. Skønne smykker som jeg vil nyde at bruge og (måske) give væk. Tak for et godt “ophold” med kreativitet, kage og kunsthåndværk. Vi ses igen !

Natalia, Odense:
Dear Sisse & Ole
Thank you very much for an amazing weekend and your company. It has been a fantastic experience, and I will definitely come again also with a friend.

Lilian, Ry:

Hyggeligt, intenst, højt fagligt niveau, udfordringer for alle uanset erfaring, lækkert hjemmebag og skøn te.

Therese, Brøndby:
Dejlig stemning og dejligt selskab. Stor mulighed for at sprede de kreative vinger, for vores værter er med på det meste. Dejlig kage!

Lisbeth, Ry:
Dejlig stemning. Kendskab til mange teknikker og masser af inspiration. Forkælelse med hjemmebagt kage og boller. Tak for en dejlig weekend.

Charlotte, Ølstykke:
Kurset var hyggeligt, inpirerende og udfordrende. God kage og boller 🙂

Kit, Brøndby:

  • Inspirerende
  • svært, men sjovt
  • udbytterigt
  • hyggeligt

Susanne, Ølstykke:

Et meget spændende og inspirerende kursus (og et mege frustrerende et – ih hvor ting kan drille!!). Jeg har fået lavet 2 ringe og et armbånd, men kunne godt have brug for at øve mig i at lodde… Kurset kan varmt anbefales!

Lisbeth, Roskilde:

Kurset har været:

  • spændende
  • inspirerende
  • lærerigt
  • udfordrende
  • med gode dygtige undervisere
Rikke:

Som så mange andre kvinder elsker jeg smykker. Tanken om at kunne skabe personlige smykker helt fra bunden, fik mig til at melde mig til formiddagskursus, hos VitaVita Smykker Danmark.

På første kursusdag blev vi alle taget godt imod og budt på hjemmebagte boller og kaffe/te.

Vi startede med en introduktion i sølvverdenen, en snak om hvordan vi kunne komme i gang og fremvisning af forskellige smykker og bøger til inspiration og fremstilling af smykker.
De dejlige omgivelser i og omkring værkstedet og de inspirerende undervisere, gør det let at fordybe sig og lade kreativiteten få frit spil.

Mit første smykke projekt blev en flad ring med en lille sten i fatning. Her lærte jeg at valse for at give sølvet den rette tykkelse. Jeg valgte at valse sølvet sammen med et stykke stof for at give overfladen struktur. Herefter forme sølvet til en ring, lodde ringen sammen og montere fatning. Til sidst fattede jeg stenen.

Denne grundlæggende viden, om smykker har jeg brugt i det videre forløb. Hvor jeg blandt andet har leget med at mikse sølv og bronze.

Jeg nyder timerne i det hyggelige værksted med smykker. Her er altid god stemning og hjælp at hente fra de kompetente undervisere. Det er dejligt at mærke, hvor intenst der arbejdes med smykker blandt kursisterne. Det er inspirerende at se de meget forskellige og flotte smykker, der fremstilles af kursister, der kommer uden nogen form for er erfaring i at arbejde med smykker.


Et udpluk af kursisternes smykker

smykker i sølv, smykker til kvinder, smykkekursus
Smykker
smykker til kvinder, sølv, smykker
halskæde i sølv, vedhæng, smykker
smykker, smykker til kvinder, smykkekursus
smykker, smykker til kvinder, smykker i sølv
smykker til kvinder, smykker
sølv, smykker
smykker, smykker i sølv, smykkekursus